Όροι και Προϋποθέσεις


Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος: 10/10/2024

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα arisundergroundbox.gr. Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους. Αν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

1. Γενικά Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις εφαρμόζονται στη χρήση της ιστοσελίδας arisundergroundbox.gr, η οποία παρέχεται από την επιχείρηση Aris Underground Box με διεύθυνση Αλ. Παπαναστασίου 154, Θεσσαλονίκη 542 49, Ελλάδα. Η επιχείρηση μπορεί να τροποποιήσει τους Όρους αυτούς ανά πάσα στιγμή, δημοσιεύοντας τους αναθεωρημένους Όρους στην ιστοσελίδα.

2. Υπηρεσίες Το Aris Underground Box παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες σχετικές με την προπόνηση με βάρη και την άρση βαρών. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική συμβουλή.

3. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, εικόνες, λογότυπα, βίντεο, κλπ.) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης Aris Underground Box ή των νόμιμων κατόχων τους και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Απαγορεύεται η αντιγραφή, διανομή, αναδημοσίευση ή άλλη χρήση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια.

4. Υποχρεώσεις Χρήστη Με τη χρήση της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι δεν θα:

Χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.
Παρέμβετε στην ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας ή επιχειρήσετε να παραβιάσετε την ασφάλεια της.
Διανείμετε οποιοδήποτε περιεχόμενο χωρίς την προηγούμενη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
5. Περιορισμός Ευθύνης Η επιχείρηση Aris Underground Box δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, ή από οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή. Η επιχείρηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, αλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη διαθεσιμότητα τους.

6. Τιμές και Πληρωμές Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης και εξαρτώνται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Όλες οι πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.

7. Ακυρώσεις και Επιστροφές Λόγω της φύσης των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας, οι ακυρώσεις και οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την υπηρεσία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να βρούμε μια λύση.

8. Δεσμοί προς Ιστοσελίδες Τρίτων Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η επιχείρηση Aris Underground Box δεν ελέγχει ή εγκρίνει το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους.

9. Προστασία Δεδομένων Η χρήση της ιστοσελίδας μας υπόκειται επίσης στην Πολιτική Απορρήτου, η οποία καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία Οι παρόντες Όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας ή από τους παρόντες Όρους θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

11. Επικοινωνία Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση arisundergroundbox@gmail.com ή στη διεύθυνση Αλ. Παπαναστασίου 154, Θεσσαλονίκη 542 49, Ελλάδα.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας arisundergroundbox.gr, αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.